Koncern Energetyczny ENERGA objął patronat nad organizowaną przez "Dziennik Bałtycki" - największą regionalną gazetę na Wybrzeżu - akcją "Polskie książki dla Rodaków na Białorusi", która w najbliższych dniach obejmie po
Dla niektórych bardzo istotne są szczegółowe badania sprzętu fotograficznego dotyczące najczęściej spotykanych wad, dla innych zaś analizy te nie mają istotnego znaczenia. Tak czy inaczej, jednych i drugich intere
Jak obudzić ciało z zimowego snu i pozostać w klimacie relaksu? Trzeba tchnąć energię w nasze termoreceptory. Pomogą w tym rozgrzewające masaże robione wprawnymi dłońmi specjalistów. Dla zdrowia i urody!…
Firma PCO S.A. bierze udział w tegorocznych obchodach Międzynarodowego Dnia Rodzin wspierając akcję ?Dwie Godziny dla Rodziny" i potwierdzając przekonanie o fundamentalnym znaczeniu rodziny dla pracowników.…
Co jada Victoria Beckham – jeśli jada coś w ogóle? Co łączy J.Lo, Katie Holmes i Gwen Stefani? Jakie kreacje są glamour? Gdzie bywają gwiazdy? Czego wstydzi się Angelina Jolie? Odpowiedzi na wszystkie te pytania mo�
mBank w ramach programu mKlienci potrzebującym zachęca do udziału w akcji pomocy dzieciom na WIOSNĘ.Dzieci są naszą przyszłością i nadzieją. To właśnie one wnoszą w nasze życie radość, to one nadają sens naszym dąże
Kolekcja siedmiu modeli Ferrari GT w skali 1:38 została wprowadzona na polski rynek dnia 25 kwietnia. Wydarzeniu towarzyszyć będzie kampania telewizyjna z uczestnictwem siedmiokrotnego Mistrza Świata Formuły 1 - Michaela Schumache
Książka „Kosmita" została nominowana do nagrody w konkursie Polskiej Sekcji IBBY „Książka Roku 2009". To już drugie wyróżnienie dla książki powstałej z inicjatywy ING Banku Śląskiego w ramach programu bib
Twórca wiodącej obecnie na świecie Teorii Mocy Składowych Fizycznych Prądu (CPC), prof. dr hab. inż. Leszek S. Czarnecki z Uniwersytetu Stanowego w Louisianie w USA odwiedzi naszą politechnikę. 14 czerwca o godz. 10.15 w
Dobre prognozy dla kategorii naturalnych produktów żywnościowych i kosmetycznych. Wśród Polaków rośnie popularność produktów zdrowych, ekologicznych, dietetycznych.Warszawa, 20 listopada 2014 r. ? Prawie połowa respondentów